Merch Co. je jedinstvena platforma koja kreatorima sadržaja i infuencerima pruža punu podršku pri proizvodnji, prodaji i distribuciji njihovog merchandisea.

A što je to merchandise? Pojednostavljeno, merch, odnosno skraćenica (izvedenica) od pojma merchandising, je svaki proizvod kojem se pridodaju obilježja nekog branda ili osobe (kreatora) koja ima određenu bazu pratitelja koji su potencijalni kupci.

Uvođenje vlastitog mercha kreatorima poveća ukupne godišnje prihode za 42%. Kreatori (influenceri) koji prodaju svoj merch mogu ostvariti do 10 puta više prihoda od onih koji se zadržavaju isključivo na prihodima od oglasa.

No, sve ovo je je organizacijski dosta zahtjevan posao, i tu uskače Merch Co. – kreatorima/influencerima nude vlastiti katalog materijala i proizvoda (odjeće, obuće, modnih dodataka, kozmetike…) te vlastito tiskanje, šivanje i cjelokupni proizvodni pogon.

Merch Co. koristi prijenosne Billy fiskalne blagajne na događajima na terenu koje organizira za svoje klijente, poput Meet Upa s influencericom i youtubericom Emom Luketin u Osijeku gdje su prodavali Merch Co. odjeću na licu mjesta.

Želite i vi da ispričamo vašu priču?
Javite nam se na 📨 prodaja@billy.hr.

Jer #zajednosmojači