Billy - fiskalna blagajna sustav upravljanja

Billy sustav upravljanja predstavlja centralno serversko rješenje (u tzv. oblaku) koje upravlja radom svim Billy uređajima (fiskalnim blagajnama) i blagajničkim programima. Na serveru se pohranjuju svi podaci uključujući sve izdane i fiskalizirane račune, na siguran i uvijek dostupan način (24/7), odakle ih je moguće izvoziti u različite ERP i knjigovodstvene programe radi daljnje obrade.

Velika prednost Billy sustava je mogućnost da se svaka fiskalna blagajna u kratkom roku i vrlo jednostavno zamijeni i rekonstruira u slučaju fizičkog kvara ili gubitka samog uređaja, s obzirom da svi preneseni podaci uvijek ostaju pohranjeni i sačuvani na serveru.

Billy sustav omogućuje korisnicima upotrebu različitih vrsta fiskalnih blagajni i Billy programskih paketa na istim ili različitim prodajnim mjestima ovisno o potrebama te da svime upravljaju iz jedne centralne točke. Vlasnici i voditelji mogu jednostavno putem weba pratiti rezultate i učinkovitost poslovanja te podešavati parametre za rad. Dodatne funkcionalnosti koje nudi Billy sustav upravljanja su: prihvat platnih/kreditnih kartica, programi lojalnosti, prepaid programi i sl.

Billy sustav je jedan od najbržih sustava za izdavanje računa (fiskalizaciju) na tržištu, što potvrđuje više od 10.000 zadovoljnih korisnika. Zbog svega navedenog možemo konstatirati da je Billy blagajna najbolja fiskalna blagajna na tržištu.

Billy fiskalna blagajna - shema sustava upravljanja

ŽELITE ISPROBATI BILLY BLAGAJNU

Trebate informacije o blagajnama i paketima?
Želite postati Billy korisnik?
Slobodno nas kontaktirajte!
01 6402 019
prodaja@billy.hr

Kontaktirajte nas!

Fiskalizacija kontakt

VEĆ KORISTITE NAŠE BLAGAJNE

Trebate više informacija?
Imate problem pri korištenju?
Mi smo tu za vas!
01 6402 020
podrska@billy.hr