Billy rješenje za fiskalne blagajne


Billy rješenje za fiskalne blagajne predstavlja cjelokupno tzv. POS (Point of Sale) rješenje, jednostavno i učinkovito s naprednim funkcionalnostima, prilagođenim svačijem poslovanju. Bazirano je na cloud tehnologiji (tehnologija koja omogućava spremanje podataka ne samo na lokalni uređaj već i na tzv. cloud, što znači da se podacima može pristupiti u bilo koje vrijeme, s različitih uređaja i neovisno o geografskoj lokaciji), te podaci ostaju sačuvani u slučaju kvara ili gubitka uređaja.

Billy POS - O rjesenju

Billy rješenje za fiskalne blagajne sastoji se od tri dijela:
• POS uređaja (u ponudi je nekoliko vrsta uređaja: Billy Maxi, Billy The POS, Billy Mobile…). Uređaji iz naše ponude su ergonomični i ugodni za korištenje, bazirani na konceptu ‘all-in-one’ (uređaji s integriranim pisačem i komunkacijskim modulom).
• Sustava upravljanja (centralnog serverskog rješenja u kojem se u realnom vremenu bilježe sve transakcije). Server upravlja i kontrolira parametrima POS uređaja kojima se može dinamički upravljati i mijenjati ih po potrebi, te sigurno pohranjuje podatke uključujući sve izdane račune, na siguran i uvijek dostupan način (24/7). U slučaju kvara na POS uređaju, moguće ga je brzo i jednostavno zamijeniti i rekonstruirati sa svim pohranjenim podacima. Korisničke podatke moguće je izvoziti u različite ERP i knjigovodstvene programe radi daljnje obrade.
• Blagajničkog programa razvijenog i prilagođenog za rad na različitim vrstama POS uređaja. Naši programski paketi pokrivaju širok raspon poslovnih potreba malih i srednjih trgovaca, počevši od jednostavnog i efikasnog za korištenje do veoma naprednog. Također nudimo i dodatne funkcionalnosti, poput integriranog kartičnog plaćanja, programa lojalnosti, prepaid programa i sl. Billy rješenje omogućava klijentima da koriste različite vrste uređaja na različitim prodajnim mjestima ovisno o potrebama te da svime upravljaju iz jedne centralne točke.

PONUDA „KLJUČ U RUKE“
Korisnicima nudimo kompletno rješenje po sistemu “ključ u ruke” bez početnih ulaganja. Ponuda obuhvaća uslugu najma, održavanja i servisa opreme na lokaciji korisnika s osiguranim zamjenskim uređajima i rokom reakcije, najkasnije sljedeći radni dan na lokaciji kupca, uz osiguranu podršku putem kontaktnog centra. Osim najma, korisnicima nudimo i druge opcije, poput kupnje uređaja uz standardnu garanciju i osiguran servis ili najma naših aplikativnih paketa za korištenje putem Android uređaja koje je korisnik neovisno pribavio.

DOKAZAN USPJEH NA TRŽIŠTU
Ovakvo rješenje fiskalizacije polučilo je veliki uspjeh na tržištu Republike Hrvatske i Slovenije s više od 10.000 stalnih i zadovoljnih korisnika. Billy fiskalno rješenje u potpunosti je usklađeno sa svim zakonima i propisima Republike Hrvatske.


Garancija kvalitete

Fiskalna blagajna - Garancija kvalitete

Nagrada za najbolje POS rješenje na Cartes Paris 2013

ŽELITE ISPROBATI BILLY BLAGAJNU

Trebate informacije o blagajnama i paketima?
Želite postati Billy korisnik?
Slobodno nas kontaktirajte!
01 6402 019
prodaja@billy.hr

Kontaktirajte nas!

Fiskalizacija kontakt

VEĆ KORISTITE NAŠE BLAGAJNE

Trebate više informacija?
Imate problem pri korištenju?
Mi smo tu za vas!
01 6402 020
podrska@billy.hr