Stolna fiskalna blagajna u sebi sadrži veliki ekran, pisač, tipkovnicu i ladicu za gotovinu te razne dodatne opcije za prilagodbu potrebama korisnika

Ovaj je stolni uređaj posebno pogodan za zahtjevnije korisnike kao što su specijalizirane trgovine, servisne usluge, caffe barovi, uslužne djelatnosti, restorani te trgovine mješovitom robom.

SUNMI-D2S-COMBO-animacija

Uz brzi japanski Seiko termalni pisač koji ispisuje na role širine 58 mm brzinom od 160 mm/s, tu je i kompaktna tipkovnica. Osim što je sama tipkovnica otporna na zapljuskivanje tekućinama po IP55, 16 od njenih ukupno 89 tipki je moguće programirati po željama korisnika. Uz dediciranu tipki za otvaranje ladice za novac, zahvaljujući prozornim kapicama tipki moguće je kreirati oznake pojedinih tipki po želji korisnika.

d2s-combo-IP55-tipkovnica
Tipkovnica ovog uređaja je otporna na zapljuskivanje tekućinama po standardu IP55

Sama tipkovnica je puna sitnih, ali inteligentnih rješenja. Primjerice, numeričke tipke s desne strane su veće od ostalih tipki – logično, jer je za očekivati kako će se one najčešće koristiti pri unosu narudžbi i podataka o količinama.

d2s-combo-tipkovnica-numericki-dio
Numeričke tipke s desne strane su veće od ostalih tipki kako bi se olakšao unos najčešćih podatka (cijena, količina i slično)

Ovaj je desktop POS uređaj prilagoditi potrebama korisnika – dostupne su 3 osnovne konfiguracije: s jednim ekranom osjetljivim na dodir dijagonale 15,6″, s dodatnim ekranom dijagonale 10,1″ okrenutim prema kupcu, a tu je i opcija modula s 3D kamerom za prepoznavanje lica, očitavanje kodova i sličnih membership i payment namjena.

Sunmi-D2S-COMBO-konfiguracije
D2s COMBO je moguće naručiti u 3 različite osnovne konfiguracije – s jednim ili dva ekrana, te 3D kamerom za prepoznavanje lica odnosno lakše korištenje membership programa i payment

Najzad, treba napomenuti kako se pri dizajnu ovog stolnog uređaja pazilo na uredno sprovođenje kabela, pa tako oko Billy Combo uređaja ne bi trebali imati neurednu šumu raznoraznih kabela.

d2s-combo-red-na-stolu
Red na prodajnom mjestu lako je održavati zahvaljujući pomno dizajniranim integriranim putovima za kabele

Kontaktirajte nas za više informacija o našoj novoj stolnoj fiskalnoj blagajni Billy Combo.